• Beschrijving
  • Meer

Volcanic Earth™ 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. - Beauty from deep within the Earth !

Wat onderscheidt hun van anderen?
Overduidelijk de unieke authentieke ingrediënten die van oudsher bewezen effectief zijn.
Hun business is niet de wereld van de homogene huidverzorgingsproducten.
Volcanic Earth Europe producten is meer dan een beauty product.
Volcanic Earth Europe biedt niet alleen natuurlijke producten voor de huidverzorging en lichaamsverzorging, maar ondersteunen ook klinieken, apotheken, wellnessoorden om ze te voorzien van deze unieke basisingrediënten zodat zij hun eigen unieke producten kunnen ontwikkelen voor gezichtsbehandelingen, lichaams- en schoonheidsbehandelingen. Of puur toepassen. Deze bijzondere ingrediënten kunnen perfect als separaat ingrediënt rechtstreeks toegepast worden op onze huid.

Waarom Volcanic Earth Europe zo bijzonder is?
Volcanic Earth Europe ondersteunen een van de mooiste plekken op aarde. Het gebied is bekend om zijn natuurlijke waterwegen, zandstranden, kristalhelder water en spectaculaire zonsondergangen. Dit magische land is een onaangetast paradijs, vrijwel vrij van vervuiling, pesticiden, herbiciden, meststoffen of insecticiden.
Alles lijkt hier te groeien en te bloeien in de rijke vulkanische gronden en enorme regenvallen. Gewassen worden op natuurlijke wijze gekweekt zonder gebruik te maken van chemische stoffen.  Volcanic Earth maakt gebruik van ingrediënten uit dit bijzondere gebied. Vulkanische as komt uit het diepste van de aarde.
Vulkanische as heeft tal van voordelen, net zoals de bijzondere Tamanu Olie en DME processed Kokosolie, deze mooie producten hebben hun eigen unieke manier om huidaandoeningen te behandelen.  Een vriendelijke glimlach van slechts één van de lokale bewoners doet je meer dan goed. Echter is er veel armoede, werkloosheid. De boeren en vissers zijn de armsten en door handel ondersteunen wij deze mensen. Elke aankoop van een Volcanic Earth product helpt mensen op deze eilanden rechtstreeks om de armoede te verlichten.

Volcanic Earth verantwoordelijkheid:
Volcanic Earth heeft zich tot doel gesteld om de levensstandaard van deze bijzonder mensen te verbeteren, zodat ze in ieder geval genoeg geld verdienen voor de noodzaak van het leven, zoals huisvesting, onderwijs en geneeskunde.
Wij zijn trots op het feit dat iedereen bijdraagt om minder bevoorrechte lokale bevolking te voorzien van werkgelegenheid en huisvestiging door de aankoop van ons exclusieve assortiment van natuurlijke huidverzorgingsproducten.

100% pure Tamanu Olie  100% pure Kokos Olie  100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

Volcanic Earth producten zijn buiten Europa erg gewaardeerd.
De originele pure Tamanu Olie™   
DME proces pure Kokos Olie   
Vulkanische As afkomstig van de meest actieve vulkaan wereldwijd
Volcanic Earth pure ingrediënten worden geleverd aan de cosmetische industrie, esthetische dermatologische klinieken, Wellness industrie. Daarnaast heeft Volcanic Earth een compleet huidverzorging lijn samengesteld op basis van de genoemde basis ingrediënten. Volcanic Earth producten zijn met zorg samengesteld. Elk ingrediënt afzonderlijk is getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen. Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties. Volcanic Earth producten zijn uiteraard vrij van
-Alcohol, -Parabenen, -Parfum, -Kunstmatige toevoegingen, -Siliconen, -CAPB - Cocamidopropyl betaïne

Wij zijn trots om het verhaal achter het product met iedereen te delen.
Elk ingrediënt welke Volcanic Earth heeft onderzocht is uniek vanwege haar oorsprong en effectief bewezen voor huid en haar. Deze ingrediënten zijn authentiek en worden eeuwenlang medicinaal toegepast door volksgeneeskunde.
Een goede bescherming en verzorging is essentieel om de huid in conditie te houden en huidproblemen te voorkomen.
Elk verzorgingsproduct heeft een unieke formule die ervoor zorgt de ingrediënten elkaars werking versterken.
Door de bijzondere samenstelling zijn Volcanic Earth producten geschikt voor alle huidtypes:
normale huid droge huid vette huid gemengde huid.

De basis ingrediënten zijn afkomstig van eilanden in Oceanië, welke bewezen effectief zijn.
Het land bevat 83 eilanden, 6 provincies en staat bekend als het meest vruchtbare paradijs op aarde.
Vrij van vervuiling, pesticiden, herbiciden, meststoffen of insecticiden.
Gewassen zijn biologisch geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën.
Het land bevat unieke ingrediënten welke door locale bevolking met de hand wordt verzameld en getransporteerd naar het hoofdeiland via zeevracht. Dit geeft de locale bevolking een bron van inkomsten die een ieder ondersteunt bij aankoop van een Volcanic Earth™ product. De locale bevolking wordt hierdoor gesteund in hun levensonderhoud. Elke dag registreren seismografen talloze bevingen, waarvan de meeste echter nauwelijks voelbaar zijn. Echter komen er frequente aardbevingen en vulkaanuitbarstingen voor. Hetgeen deze eilanden uniek maken is in geen woorden uit te drukken. Geld en materieel zijn betrekkelijk onbelangrijk. Er is geen gelukkiger volk te vinden wereldwijd. Dit geeft ons meer dan voldoening, temeer omdat de basisingrediënten effectief bewezen zijn bij veel voorkomende huidaandoeningen.  Geschikt voor alle huidtypes.


Meer over Volcanic Earth basisingredienten:

I.  Volcanic Earth Vulkanische As
Volcanic Ash
Vulkanische As wordt verkregen uit de meest actieve vulkaan in de wereld.
Speciaal team verzameld de as in grote hoeveelheden. Niet iedereen mag en kan dit type as verzamelen op dit eiland ivm landrecht. Volcanic Earth™ vulkanische as komt rechtstreeks uit de mond van de vulkaan

Volcanic Earth pure Vulkanische as heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as. Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect in Spa & Wellness. Men kan dan denken aan herstellende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en artrose. Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.


II.  Volcanic Earth pure Tamanu Olie
Tamanu Olie
Wij krijgen vaak de vraag: 
• Wat is Tamanu Olie ? "Of" • Wat doet Tamanu Olie voor de huid ? '

Tamanu Olie geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar. Deze olie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer. 1 druppel Tamanu Olie volstaat voor dagelijkse verzorging.

Tamanu Olie™ is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief;
Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag, UV bescherming, muggenbulten, spieren etc. Enkele druppels van deze olie is genoeg voor de dagelijkse verzorging. De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie™ de huid niet vettig maakt. De vruchten (noten) worden met de hand verzameld door de locale bewoners. Tamanu noten vallen op natuurlijke wijze van de bomen (het proces werkt niet om het moment dat ze bewust uit de bomen geplukt worden).
Tamanu Olie geeft niet alleen een gezond effect op huid en haar. Deze olie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.
Tamanu Oil ™ wordt van oudsher al toegepast bij de behandeling van acne, de behandeling van psoriasis, de behandeling van eczeem, maar ook bij het sneller helen van wondjes. Deze olie is en unieke en stimuleert bij de vorming van nieuwe huidcellen. Deze magische olie is ook effectief voor vrijwel elke huid aandoening (inclusief striae, ouderdom vlekken, als een natuurlijke dermatitis behandeling, acne, acne littekens verwijdering en nog veel meer! Voeg daarbij onze pure kokos olie, een van de geheimen van de Melanesiër.
Tevens een krachtig ingrediënt, 100% natuurlijk en zonder chemicaliën. Onmisbaar voor onze huid.

Uitwendige toepassingen van de originele Tamanu olie™

  √  Ideaal voor pijnlijke plekken
  √  Verzachtend en geeft de huid een glossy effect - zonder dat het de huid vettig maakt
  √  Bij oppervlakkige huid problemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag...
  √  Voor zware en vermoeide benen

Tamanu Olie™ is goed voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu Olie™ vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.


- Huiduitslag, - Babys, - Luieruitslag, - Huid en haren van onze dieren, - UV Bescherming,
- Muggenbulten, - Littekens, - Anti-aging, - Anti-viraal, - Anti-bacterieel, - Huidaandoeningen
- Spieren, - Ontstekingsremmend, - Acne littekens, - Allergie, - Eczeem
- Haaruitval, - Jeuk, - Psoriasis, - Droge huid, - Kleine wondjes
Meer lezen


III.  Volcanic Earth pure Kokos Olie
Kokosolie
We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld. Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.

Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces). Volcanic Earth kokosolie wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten, en niet te vergeten onze handgemaakte kokosolie zeep. Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Veelal worden zepen geproduceerd van tweederangs copra olie
– echter niet bij Volcanic Earth!


Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.
Op basis van deze ingrediënten biedt Volcanic Earth een uniek aanbod van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de gehele huid. Alle basisingrediënten worden tevens separaat aanboden:

 

Volcanic Earth:
 Volcanic Earth


Volcanic Earth in the Media:
- Featured in Vogue, PROesthetic, Beauty Wellness, House of Coco, Cosmetic Design-Europe, and more.

Aanbod Producten leest u onder het tabblad 'Meer'

Huid en Haar

Huidverzorging, Haarverzorging, Lichaamsverzorging
100% pure Tamanu Olie

Tamanu Olie - 50ML
Tamanu Olie - 100ML
Tamanu Olie - 1 Liter

Huid en Haar

Huidverzorging, Haarverzorging, Lichaamsverzorging
100% pure Kokosolie - DME geproduceerd met behoud van alle actieve stoffen

.
Kokosolie - 50ml en 1 Liter
.

Facial Skin Care

Facial Exfoliant, Facial Clay Mask, Facial Cleanser, Facial Toner,
Facial Moisturiser, Facial Night Cream
100% pure Tamanu Olie

Facial Exfoliant - 60ML
Facial Clay Mask - 60ML
Facial Cleanser - 135ML

 

Facial Toner - 135ML
Facial Moisturiser - 135ML
Facial Night Cream - 135ML

Eye cream

met
100% pure Tamanu Olie

.
Eye Cream - 15ML
.

BODY CARE

Foot Cream Peppermint, Foot Scrub Peppermint
Tevens geschikt voor de handen

.
Peppermint
.

BODY CARE

Hand Moisturiser Frangipani, Hand Scrub Frangipani
Tevens geschikt voor de voeten

.
Frangipani
.

Facial Skin care - unisex

Met een sexy spicy geur van Bay West Indies Essential Oil maakt het gewild bij zowel mannen als vrouwen. Exclusief te koop online, enkele Barbers en Beauty Salons.
Facial Scrub, Facial Clay Mask, Facial Moisturiser :

Facial Scrub
Facial Mask
Facial Moisturiser

Facial Skin care - unisex

Met een sexy spicy geur van Bay West Indies Essential Oil maakt het gewild bij zowel mannen als vrouwen. Exclusief te koop online, enkele Barbers en Beauty Salons.
Facial Cleanser & Shaving light Foam, Aftershave Splash (no alcohol), Hair Tincture

Facial Cleanser
Facial Mask
Hair Tincture
Gerelateerde Producten